Vrøgum A/S

Mere information

Vrøgum-Svarre A/S blev grundlagt i 1957 i den vestjyske landsby Vrøgum, placeret helt ude ved det smukke og voldsomme Vesterhav.

I dette miljø har vi i mere end 50 år udviklet og fremstillet facadevinduer- og døre i meget høj kvalitet, der kan holde og stå distancen i de omskiftelige og krævende vind- og vejrforhold, der præger det Nordiske klima.

Virksomheden har 50 medarbejdere og er familieejet. Vi er en niche virksomhed der leverer til de kunder som vil ha’ unikke produkter med funktioner ud over det sædvanlige, det være design, holdbarhed, lavenergi, vedligholdelsesfri, indbrudssikkerhed, lydisolering m.m.

Vore produkter sælges under de 2 varemærker Vrogum® og Svarre®.

Vrogum®, det klassiske fyrretræsvindue i natur eller hellakeret, i meget høj kvalitet, i flere modelvarianter og stor individuel kundetilpasning. Vi plejer at sige: ”Nye vinduer der ser ud som i gamle dage”

Vores program spænder fra det klassiske, skandinaviske bondehusvindue over palævinduer, udadgående vinduer, indadgående drejekipvinduer til facadedøre, terrassedøre og originale vertikale skydevinduer. Alle med æstetiske, smalle profiler og udført i absolut bedste håndværkskvalitet velegnet til både nybyggeri samt restaurering af ældre bygninger.

Brug vores website til at søge råd, vejledning og inspiration til dit næste projekt.

Produktserier fra Vrøgum A/S