VOLA A/S

Mere information

De første VOLA armaturer blev designet i 1968 af Arne Jacobsen. Siden har VOLA serien været under konstant udvikling. De seneste produkter er fritstående armaturer og en modulopbygget håndklædevarmer, der allerede har modtaget de første internationale designpriser.
I forbindelse med Copenhagen Design Week 2011 lancerede VOLA en ny Round Series med bl.a. en indbygget affaldsbeholder og papirdispenser, der netop er blevet nomineret til en tysk designpris.
VOLA serien er modulopbygget, så bygherren kan sammensætte sit personlige armatur.
Serien fås i krom, børstet krom, børstet rustfrit stål, poleret messing samt 14 forskellige farver. Alle VOLA armaturer produceres på fabrikken i Horsens, der er miljøcertificeret iht. ISO 14 001 og ISO 18001, og hvor produktionen er baseret på LEAN tankegangen, der sikrer fleksibel produktion og korte leveringstider. På VOLA Academy i Horsens foregår der skoling af installatører for at sikre en perfekt montering. Både der og i VOLA showroomet i Pakhus 48 i Københavns Frihavn afholdes der løbende events for kunder og arkitekter, og der er mulighed for at se hele VOLA serien.

Produktserier fra VOLA A/S