Troldtekt A/S

Mere information

Troldtekt A/S blev i 1855 stiftet som handelsselskab i Aarhus, og virksomheden har siden 1935 haft produktionsanlæg i Troldhede i det vestlige Jylland.

Troldtekt er et gennemprøvet, danskproduceret produkt, der løbende er blevet udviklet og har været foretrukket i byggeriet i mere end 75 år. Og så er det et 100% naturprodukt. Troldtekt består i al sin enkelhed af træ og cement - også kaldet træbeton.

Troldtekt har særdeles gode lydabsorberende egenskaber, og kan mindske støjgener og give god akustik i et lokale. Troldtekt er derfor det naturlige valg til lofter i de fleste typer byggeri.

Arkitektonisk giver pladernes karakteristiske struktur nye muligheder for rustikke kontraster til byggeriets øvrige glatte materialer. Det gælder både ved renovering og nybyggeri.

Troldtekt er FSC®-certificeret, hvilket betyder, at vi kan tilbyde produkter produceret med træ, der stammer fra ansvarligt skovbrug. Troldtekt opnåede FSC-certificering i 2013 og har siden 2018 været godkendt til at kunne tilbyde produkter i kategorien ’FSC 100%’ (FSC®C115450), hvilket vil sige, at alt træ i den enkelte plade lever op til FSC-kravene.

Desuden indeholder Troldtekt ingen skadelige eller allergi-fremkaldende stoffer, og er ­indeklimamærket i bedste kategorier efter Dansk Indeklima Mærkning.

6 gode grunde til at vælge Troldtekt:
• God akustik
• Sundt indeklima
• Dokumenteret bæredygtighed
• Effektiv brandsikring
• Naturlig styrke
• Fleksible designmuligheder

Troldtekt akustik-fagmand
Troldtekt uddanner også tømrere i at blive ’Troldtekt akustik-fagmand’, så de kan rådgive boligejere før og under byggefasen – og sikre høj finishgrad i monteringen. En certificeret Troldtekt akustik-fagmand har gennemgået kurser i grundlæggende akustiske begreber, beregninger til at "læse" et rums akustik samt korrekt montering af forskellige Troldtekt løsninger.

KLIK PÅ "FIND FORHANDLER" LINKET FOR AT FINDE DIN NÆRMESTE TROLDTEKT AKUSTIK-FAGMAND OG FORHANDLER.

Produktserier fra Troldtekt A/S