TermaTech AS

Mere information

Vi er en dansk virksomhed, som leverer brændeovne og tilbehør i form af røgrør, gulvplader, pejsesæt, skorstene, reservedele etc. til pejsebutikker i Europa.

Vi er blandt de førende af vores slags i både Danmark, Tyskland, Norge og Sverige og vi fortsætter vores vækst ved løbende at udvide og optimere vort produktsortiment samtidigt med at vi udvider kundestaben på eksisterende og nye markeder.

TermaTech AS er ejet 100% af den svenske NIBE AB koncern. Virksomheden blev etableret i sommeren 2003 med henblik på at servicere den professionelle brændeovnsbutik.

De væsentligste parametre for TermaTech er, at kunne tilbyde den professionelle brændeovnsbutik i Europa det bredeste sortiment indenfor tilbehør (Røgrør, gulvplader, pejsetilbehør, skorstene, reservedele) og brændeovne i den bedste kvalitet med den største leveringssikkerhed og altid konkurrencedygtige priser.

TermaTech lægger desuden vægt på at yde et højt serviceniveau og være en ukompliceret og behagelig samarbejdspartner for vore kunder og leverandører.