RHEINZINK Danmark A/S

Mere information

RHEINZINK er leverandør af zinkløsninger. I løbet af de sideste 40 år har vi udviklet et komplet tagrendesystem ligesom vi har stor erfaring med tag- og facadebeklædninger i zink. RHEINZINK produkterne er udvilket på baggrund af historiske håndværkstraditioner, og på den måde er du sikret originale løsninger. Med en zinkløsning får du kvalitet, tidsløs design og lang holdbarhed. RHEINZINK er massivt, modstår det danske vejrlig og er vedligeholdelsesfrit.

RHEINZINK-koncernen har fremstillet titanzink af høj kvalitet på fabrikken i Datteln i Ruhrdistriktet Tyskland. Materialet fås i tre naturlige overfladevarianter: valsblank, forpatineret blågrå og forpatineret skifergrå.

RHEINZINK-titanzink anvendes til tage, kviste, facader og tagafvandingssystemer. Med sin designvenlige og moderne fremtoning er RHEINZINK-titanzink et meget populært materiale – en række internationalt anerkendte arkitekter som Daniel Libeskind, Frank O. Gehry og Zaha Hadid har opdaget materialet og anvendt det i deres projekter. RHEINZINK har en lang levetid med gode genanvendelsesmuligheder.

Der er kun få materialer, der har en så positiv bæredygtig balance som RHEINZINK, og det skyldes et ekstremt lavt energiforbrug ved udvindingen og bearbejdningen. RHEINZINK-produkterne er 100 % genanvendelige, og i dag udgør genbrugszink 1/3 af det enkelte RHEINZINK-produkt.

Produktserier fra RHEINZINK Danmark A/S