Proline Danmark ApS

Mere information

Nye faldstammer uden udskiftning - Den intelligente måde at bygge nye faldstammer!

Med en egen udviklet teknologi støber Proline nye rør med de gamle rør som forme.

Vi tilbyder en effektiv og fleksibel løsning inden for renovering af regn- og spildevandsafløb. Målet er at gøre dette på en så smidig og omkostningseffektiv måde som muligt, både for ejendommens ejere og beboere.

Vi udfører arbejdet i eget regi for at kunne sikre en konstant og høj kvalitet og en 100% professionel gennemførelse.

I mange ejendomme bygget før 1980 begynder afløbssystemerne at synge på sidste vers. Men faldstammeudskiftning med måneders byggerod, ubeboelige lejligheder og store omkostninger er ikke noget, man drømmer om. Vi hos Proline udviklede 1994 en anden mere innovativ måde at bygge nye afløbsrør og faldstammer. Det er omkostningseffektivt, og det kræver minimale indgreb i ejendommen. Men det allervigtigste er, at alle i ejendommen kan blive boende i de to dage, det normalt tager at renovere en lejlighed.

Proline er i dag repræsenteret over hele Skandinavien, og omsætter i år for ca 300 mio. SEK. Fra begyndelsen af 1994 og frem til 2010 har vi nået at bygge nye afløbsrør og faldstammer i mere end 50.000 lejligheder. Vores metode er med andre ord grundigt gennemprøvet, og vores kunder – husejere, private og kommunale boligforeninger og private boligforeninger – er så tilfredse, at de faktisk er blevet vores allerbedste sælgere.

Produktserier fra Proline Danmark ApS