Papiruld Danmark A/S

Mere information

Papiruld Danmark producerer isoleringsmaterialet Papiruld, som er et isoleringsgranulat. Virksomheden har eksisteret i mere end 20 år, og er eneste danske producent af papirisolering med produktionsfaciliteter i Hillerød.

Papiruld Danmark har et netværk af autoriserede isolatører, som er landsdækkende og tæller i alt 44 isolatører. De er alle uddannet af Papiruld Danmark, og har den nyeste viden om produktet og bliver løbende videreuddannet i nye isoleringsteknikker mv. Alle autoriserede isolatører har det rette udstyr til at udføre alle former for isoleringsopgaver såsom:

- Loftisolering
- Hulmursisolering
- Isolering af etageadskillelse
- Isolering af skillevægge
- Isolering af krybekælder
- Skunkrumsisolering

Papiruld pakker sig tæt omkring alle rør, installationer og spær, således at man eliminerer kuldebroer. Det er en stor fordel, fordi man dermed udrydder årsagen til varmetab, og dermed kan få en lavere varmeregning.

Papiruld er certificeret med en europæisk teknisk godkendelse - en såkaldt ETA 13/0623. Papiruld er CE-mærket og placeret i en brandklasse svarende til brandklasse B materiale, i fagsprog kaldet D-s2,d0, som er den højest mulige brandklasse et organisk materiale kan opnå.

Produktserier fra Papiruld Danmark A/S

 • Papiruld

  Papiruld er hule cellulosefibre, der stammer fra indsamlede danske aviser. Avisernes papir har det rette ensartede indhold af cellulosefibre, og de er trykt med giftfri farver. Produktionen ... Læs mere

  • Papiruld fra Papiruld Danmark A/S
  • Papiruld fra Papiruld Danmark A/S
  • Papiruld fra Papiruld Danmark A/S
 • Papiruld HULMUR

  Papiruld HULMUR er udviklet til anvendelse i tunge ydervægge. Længden af cellulosefibre er bl.a. justeret for på den måde at få et lettere materiale, der komprimeres bedre og dermed pakker sig ... Læs mere

  • Papiruld HULMUR fra Papiruld Danmark A/S
  • Papiruld HULMUR fra Papiruld Danmark A/S