MEINERTZ A/S

Mere information

Designede high-end løsninger til rumopvarmning

Hvis radiatoren skal være en gennemtænkt del af arkitekturen – ikke bare en standardløsning…
Hvis konvektoren skal integreres i vinduesløsningerne uden at forstyrre udsigt og indkig…
Hvis minimalistiske gulvpaneler skal opvarme rum med højt til loftet…
Hvis det skal være enkelt og elegant eller råt og rustikt…

– så har MEINERTZ dét, der skal til. Radiatorer og konvektorer. Konvektionsriste og klimapaneler. Glatrør og ribberør.

Alle løsninger er specialløsninger

Ingen lagervarer – alle løsninger fremstilles efter mål og dimensioneres efter den ønskede varmeydelse. Mange muligheder for montering. Uendelige muligheder for farver.

Det er fleksibilitet sat i system. Et avanceret produktionsapparat, der er bygget til effektiv produktion af individuelle løsninger. Ny teknologi kombineret med mere end 70 års god, gammeldags tradition for håndværk og faglig stolthed. Håndplukkede medarbejdere med ansvar og respekt som garanti for kvalitet til mindste detalje.

MEINERTZ er sparringspartner og leverandør til de fleste af de mest innovative arkitekter i Danmark, og succesen har bredt sig til Europa og USA. Vi omsætter arkitekternes idéer til unikke designløsninger. Vi taler samme sprog. Vi er gerne med fra starten, så vi kan tage bestik af situationen og tage mål på stedet. Vi tager ansvar. Vi følger op.

MEINERTZ RadLab er vores eksperimentarium i Skanderborg. Et rum, hvor arkitekter, designere, bygherrer og idéer mødes med radiatorfagfolkenes viden, erfaringer og lyst til at bryde grænserne for det muliges kunst.
Et rum, hvor vi i fællesskab tager fat. Hvor tanker, skitser og idéer tager form. Hvor fremtidens rumopvarmning bliver til at tage at føle på.

MEINERTZ produkterne fremstilles af markedets bedste stålkvalitet, der i lighed med de øvrige materialer kan genbruges 100%. Energiforsyningen til vores produktion, er baseret på den vedvarende og CO2-neutrale energikilde, vandkraft. Vandkraft har erstattet vores tidligere energiforsyning: kul, olie og gas.
Al overskydende pulver fra pulverlakeringen genanvendes i den højeffektive malekabine. Al transportemballage bygges af ubehandlet træ.

Det hele startede i 1939. MEINERTZ A/S er stadig en 100% familieejet, dansk virksomhed med et solidt, økonomisk fundament. Vi er tro mod vores niche. Design skabt i et medspil og modspil med arkitekter, der vil videre. Konstruktioner, der opfylder alle ingeniørens krav til ydelser og praktik. Kompromisløs kvalitet produceret i Danmark af smede, svejsere og teknikere, der brænder for deres job.

MEINERTZ FORHANDLES UDELUKKENDE GENNEM DIN LOKALE VVS-INSTALLATØR.

Produktserier fra MEINERTZ A/S