KPK Døre & Vinduer A/S

Mere information

Vil du vide hvad KPK Døre & Vinduer er for en virksomhed, kan det nok bedst forklares ved at fortælle lidt om måden vi tænker på.

Siden 1980 har vi dyrket de gode gammeldags dyder og sat en ære i at holde lidt mere end vi lover. Det kan vores kunder godt lide og de bliver derfor ofte ambassadører. Det er vi ret stolte over. Ja, vi bilder os ligefrem ind, at det er en af de vigtigste grunde til vores succes.

KPK er i dag en moderne produktionsvirksomhed, der leverer gode solide kvalitetsprodukter til danske håndværkere og deres private kunder i hele Danmark. Vinduer og døre i en ordentlig kvalitet, der er til at betale. Håndteret og leveret, så det er både nemt og bekvemt.

KPK Døre & Vinduer har i dag 175 medarbejdere fordelt på to fabrikker på Mors. Det er her al udvikling og produktion finder sted.

Vores vigtigste aktiv og stærke platform er vores dygtige medarbejdere, der leverer god kvalitet, hver eneste gang. De er kort sagt; fagligt stolte og holder altid hvad vi lover.

Vores styrke er, at vi dagligt gør en stor indsats for at forstå vores håndværkskunder, så vi kan rådgive dem optimalt og levere præcis det, de (og dermed deres kunder) har brug for.
Har du brug for en håndværker finder du ham på vores hjemmeside.

Det er både nemt og bekvemt.