Kolon Skabssystemer

Mere information

Kolon Skabssystemer producerer og sælger inventar til institutioner, skoler, hospitaler, plejehjem, private mv. Special inventar der tåler hård belastning.

Kolon er kendt for vores kraftigt hængsel der gennemboltet i korpus og låge, udført i rustfri stål. Der gives 25 års garanti på produktet, Teknologisk Institut har testet belastning op til 75 kg, hvor 590mm bred låge er åbnet 90 grader og belastet 100 mm fra lågens håndtagskant.

FJ trading as der producerer og markedsfører Kolon Skabssystemer er en virksomhed, der startede tilbage i 1972, og som i 1976 udviklede Kolon standard med de gennemgående hængsler i såvel låge som korpus. Idag er Kolon hængslet udført i rustfrit stål.

FJ trading as er i 2011 og 1999 kåret som gazelle virksomhed og fik bl.a. i 2006 AAA diplom for den højeste kreditrating i soliditets ratingmodel

FJ trading as beskæftiger ca. 25 medarbejdere, har et produktionsareal på ca. 3000 m2 og er beliggende i Osted på Midtsjælland.

Kolon går ind for grøn teknologi og sparer CO2 i sin produktion.

Kolon har netop opsat 200 m2 solceller, der betyder en væsentlig reduktion i strømforbruget og CO2.

Vort produktionsapparat er de nyeste og med den mest moderne CNC teknik til opskæring, bore og fræse mv. sikre en optimal skabs og bordplade produktion.