Kalø Køkkenet

Mere information

Køkkenet er et naturligt samlingssted for hele familien.
Her skal ikke bare være plads til alle, der skal også være mulighed for at udfolde sig. Hos Kalø Køkkenet laver vi køkkenet efter dit behov og dine drømme. Vi tager kampen op der hvor andre køkkenfirmaer giver op, og det kan vi gøre, fordi vi selv producere vores køkkener helt fra bunden. Vi er en lille køkkenfabrik som står på pinde for at du skal have ”det perfekte opholdsrum”.
Vi følger hele tiden med i hvad der rører sig inden for teknologien, så vi altid har det sidste nye inden for køkkenindretninger.
Vi startede vores forretning i 1987 og har efterhånden fået opbygget den teori at ”der findes ingen standardkøkkener" mange års erfaring har gjort, at vi har en unik fornemmelse af, hvad det er kunden har behov for i sit personlige køkken.
Indehaveren Ole Hjort, er uddannet møbelmaskinsnedker – derfor er det aldrig ”træls” når man vil have noget anderledes – blot en spændende udfordring.
Vores elementer, er som noget helt unikt, lavet i indfarvet microlaminat, og er forsynet med en 2mm afrundet forkant og vi borer kun de huller vi skal bruge. Så når du vælger et Kalø Køkken er der tænkt på at det skal være nemt at holde rent.
Når du har valgt, at dit næste køkken, bad eller garderobe skal komme fra Kalø Køkkenet, så er det bare at kontakte os, så kommer vi ud til dig med bilen fuld af prøver.
Så kan vi sammen gøre dine køkkendrømme om til dit drømmekøkken.

Produktserier fra Kalø Køkkenet

  • Kvalitetskøkkener

    Kalø Køkkenet - din lokale køkkenfabrik. Vi er en lille lokal køkkenfabrik som laver køkkenerne helt fra bunden. Indehaveren Ole Hjort er uddannet møbelmaskinsnedker - sammen med vores cnc ... Læs mere

    • Kvalitetskøkkener  fra Kalø Køkkenet
    • Kvalitetskøkkener  fra Kalø Køkkenet