JYTAS A/S

Mere information

JYTAS afhjælper enhver form for pladsmangel - professionelt og hurtigt!

PRÆFABRIKERET MODULBYGGERI
Vi har specialiseret os i præfabrikeret modulbyggeri, der kan tilpasses ethvert tænkeligt behov, der kan opstå i det offentlige og private rum - lige fra kontorbygninger og institutioner til hospitaler og plejehjem.

For at efterleve vores mål om at sætte den enkelte kundes ønsker i fokus, tilbyder vi både salg og udlejning af vores byggerier.

ALTERNATIVE LØSNINGER
Vi producerer og leverer alternative kvalitetsløsninger til traditionelt byggeri, der typisk indebærer store omkostninger og en lang opførelsesperiode. Hos JYTAS reduceres både omkostninger og leveringstid på et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri væsentlig i forhold til andre byggeformer - ikke fordi vi går på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet, men fordi vi har optimeret samtlige led i byggefasen.

Modulerne bygges i vores egne produktionshaller så langt frem i processen, at bygningerne er ca. 90 % færdige, når de leveres. Det betyder, at perioden fra byggestart til indflytningsdagen er meget kort, og selve opførelsen sker med et minimum af byggerod på leveringsadressen.

INGEN BEGRÆNSNINGER
Vores modulbyggeri indeholder utallige muligheder - både hvad angår bygningens størrelse, indretning og udnyttelse. Ved at tilgodese den enkelte kundes behov skaber vi unikke kvalitetsløsninger, der både er funktionelle, tidssvarende og fleksible - og ikke mindst helt uden begrænsninger!

KVALITETSHÅNDVÆRK OG FLEKSIBILITET
Gennem de sidste 6–7 år har vi koncentreret produktionen omkring præfabrikation af moduler, og dette sammen med, at vi har egen tegnestue samt egne autoriserede serviceafdelinger på el- og vvs-området, har betydet stor fleksibilitet. Disse autorisationer sikrer en optimal koordinering af byggeprojekternes planlægning og udførelse.

Virksomhedens medarbejdere danner tilsammen en bred palette af kompetencer, der kombineret med vores kapacitet gør JYTAS i stand til at udføre alle opgaver inden for byggeri.

Vores målsætning er at virke som samarbejdspartner og ikke „kun“ som leverandør, for derigennem at opnå et godt resultat såvel økonomisk som kvalitetsmæssigt inden for præfabrikeret byggeri til glæde og gavn for alle involverede parter.