Geberit A/S

Mere information

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.

Koncernens succes bygger på ca. 6000 dygtige medarbejdere, der omsætter for ca. 12 mia. DKK. Geberit er repræsenteret i 41 lande og har 15 produktionssteder fordelt på 7 lande.

Geberit A/S i Danmark er et 100% ejet selskab i den schweiziske Geberit Gruppe. Det danske datterselskab ligger i Lystrup ved Århus, og har ansvaret for selskaberne i Sverige, Norge, Finland og Island. Der er beskæftiget tilsammen ca. 88 medarbejdere i de 5 lande

Den 1. januar 2004 overtog Geberit gruppen alle aktiviteterne i Mapress Holding GmbH. Dette indebærer, at Geberit i Danmark har overtaget salget af Mapress produkter på det danske marked pr. 1. januar 2005.

Udover hovedkontoret i Lystrup ved Århus findes der et salgskontor i Herlev. Begge steder er der uddannelsesfaciliteter for personale og kunder.

Geberit A/S i Danmark henvender sig udelukkende til professionelle.

PRIVATE KUNDER henvises til nærmeste VVS installatør, der kan give råd og vejledning om vores mange løsninger.

Produktserier fra Geberit A/S