egetæpper a/s

Mere information

Design. Kvalitet. Respekt.
De tre ord har altid været en central del af virksomhedsfilosofien hos den jyske tæppeproducent egetæpper. Koblet sammen med mantraet om at tænke anderledes i kampen for at nå målet, er det lykkes at skabe en virksomhed, der i dag er en af Europas førende tæppeproducenter. Netop design, kvalitet og respekt har været afgørende ingredienser i at nå denne position.

Vi benytter os altid af den nyeste teknologi på markedet inden for tæppeproduktion. Vi råder blandt andet over et af branchens mest avancerede anlæg til farvning af tæpper. Anlægget gør, at stort set alt er muligt, hvad angår farver og design.

Individuel fortolkning på gulvet
Med et blødt og varmt tæppe kan du for relativt få midler give din indretning et friskt pust. Et ensfarvet tæppe skaber ro, hvorimod et tæppe med mange farver og mønster giver indretningen liv og kontrast. Vælg det udtryk, som passer til dig og dit temperament. Et løst tæppe samler en møbelgruppe, fornyr indretningen og giver mulighed for individuel fortolkning. Væg til væg-tæppet skaber en hyggelig og indbydende stemning.

Vores designere følger hele tiden med i de nyeste idéer og tendenser inden for mode og indretning. Det gør dem i stand til at skabe kollektioner, som skiller sig ud, og som gør en forskel i din indretning.