Designa

Mere information

Design, kvalitet og nytænkning har siden starten i 1992 været fundamentet for Designa, der oprindeligt startede med møbelproduktion, men siden 2000 også har fokuseret på køkken, bad og skydedøre.

MERE KVALITET, MERE TRYGHED, MERE STIL - OG EN TAND MERE LÆKKERT

MERE KVALITET OG TRYGHED
Hos Designa ved vi, at kvalitet er fundamentet for glæden ved at købe køkken. Derfor er det solid og gedigen kvalitet, der gør købet til en tryg oplevelse og en sund investering. Vores høje standarder sikrer, at du altid får et køkken, som holder sig ungt længe. Så kan du bevare glæden i mange år fremover.

SOLID KVALITET
Designas køkkener skal kunne holde til det liv, køkkenet er en del af. Eftersom Designas spånplader har 40% mere vægtfylde sammenlignet med standardplader, er vores ophængslister ikke lavet af spånplade, men af fyrretræ. Derfor har Designas skuffer 16mm bund. Fordi det øger belastningsevnen og sikrer køkkenets holdbarhed i mange år.

KVALITET OG PRIS
Vi ved, at nogle kunder ønsker sig et lækkert køkken til den bedst mulige pris. Andre kunder sætter stor pris på lækre materialer og køkkener med et unikt design, der oser af kvalitet. Designa har Danmarks bredeste udvalg af køkkendesign - for enhver smag til enhver pris. Vi har gjort det nemt for dig at vælge, ved at inddele vores store sortiment i 3 stærke produktlinjer: Basic Plus, Exclusive og Top Selection.

Basic Plus linjen: Saml-selv køkkener i ekstra god kvalitet til skarpe priser. Til dig der vil gøre det selv.
Exclusive linjen: Designas mest solgte køkkener. Til dig der sætter pris på design og kvalitet.
Top Selection: Designas high-end køkken designs. Til dig der foretrækker individuelt design og håndværk på højeste niveau.

besøg os på designa.dk og find frem til den løsning, der passer netop til Jeres ønsker og behov.

Produktserier fra Designa