Om altomhus.dk

Altomhus.dk er en omfattende videnportal, der bliver anvendt af private boligejere, håndværkere og professionelle rådgivere. Med altomhus.dk er det muligt på en hurtig og nem måde at finde rundt i byggeriets mange udtryk. Find svar på bl.a. ”Hvad hedder det?”, ”Hvor sidder det?” og ”Hvordan ser det ud?”

Du kan også finde informationer om de producenter, der leverer byggematerialer på netop det område, som er relevant for dig. Du får overblik, som grundlag for at træffe de rigtige beslutninger i forhold til valg af produkter til dit hus.

Videnportalen altomhus.dk gør det nemt at finde relevant viden om huse og byggeri.

Illustreret Byggeordbog

Altomhus.dk er baseret på det populære byggetekniske og visuelle opslagsværk "Illustreret Byggeordbog", som blev udgivet i 1998. Opslagsværket er løbende er blevet opdateret, så det i dag indeholder over 4.300 forklaringer og illustrationer af samtlige dele af et hus. De enkelte begreber er omdrejningspunkt og springbræt til mere viden, om typer og bestanddele af forskellige byggekomponenter, indvendigt og udvendigt på huset.

"Illustreret Byggeordbog" er skrevet af bygningsingeniør Ulrik Hovmand og illustrationerne er håndtegnet af arkitekt Lena Holm Christensen.

Bogen har siden udgivelsen været en fast bestanddel hos alle, der i deres daglige arbejde har berøring med huse og/eller byggeri. Opslagsværket er også udgivet i en dansk-engelsk/engelsk-dansk version, Illustrated Building Dictionary.

Hvem står bag altomhus.dk?

Altomhus ApS er startet af den rådgivende ingeniørvirksomhed Huset Hovmand ApS og IT-virksomheden Business Development ApS. Huset Hovmand ApS yder byggerådgivning i forbindelse med erhvervs- og boligbyggeri. Huset Hovmand ApS har udgivet "Illustreret Byggeordbog", og formidler byggeteknisk viden, herunder forfatterskab/forlag bag flere andre byggetekniske bøger og artikler.

Vores team består af følgende:

 • Mick Hansen: Ansvarlig for salg og markedsføring, samt ansvarlig for kundekontakt med byggevareproducenter.
  Mick er diplomingeniør i forretningsudvikling og har 3 års erfaring som iværksætter. Mick har derudover været partner i DonsHansen Group, som konsulent i forretningsudvikling for bl.a. Arkitema og Cembrit.
  mh@altomhus.dk
 • Dorthe Søeberg: Partner og ansvarlig for indhold og faglige samarbejder.
  Dorthe er bygningsingeniør med 22 års erfaring, heraf 8 år som selvstændig rådgiver og partner i ingeniørfirmaet Huset Hovmand ApS, 7 år som projektleder hos Rambøll Nyvig og 7 år med offentlig forvaltning. Dorthe er derudover uddannet ejendomsmægler og redaktør bag bøgerne Her Halter Huset og Illustreret Byggeordbog.
  dsh@altomhus.dk
 • Ulrik A. Hovmand: Partner og ansvarlig for sitets faglige indhold
  Ulrik er bygningsingeniør med 22 års erfaring, heraf 17 år som selvstændig rådgiver og partner i ingeniørfirmaet Huset Hovmand ApS. Ulrik er forfatter til bøgerne Illustreret Byggeordbog og Her Halter Huset.
  Ulrik er beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent og har medvirket som fagkonsulent og medvært i forskellige boligprogrammer på TV.
  uah@altomhus.dk
 • Martin Poulsen: Partner og ansvarlig for IT og markedsføring
  Martin er uddannet Business Development Engineer og har 11 års erfaring som IT-iværksætter og er bl.a. partner i Danske Bygningssagkyndige I/S og IT-konsulent i Edex ApS.
  mp@altomhus.dk

Kontakt os

Du er altid velkommen til at sende os kommentarer, ideer og bemærkninger:

Telefon: (+45) 45 85 18 00
E-mail: info@altomhus.dk

Altomhus ApS
Sønderskovvej 4
3460 Birkerød

CVR nr. 33245106.